Az adattárolás jövője megérkezett!

Az IBM FlashSystem piacvezető teljesítményű, egyszerűen kezelhető adattárló megoldás. Hatékonyan használható vállalati infrastruktúrában, privát felhőben, virtualizált és konténerizált környezetben egyaránt. Segítségével adataink mindig biztonságban vannak, beépített mentési megoldásának köszönhetően akár percek alatt vissza tudja állítani az adatainkat egy cyber támadás után. IBM FlashSystem tárló rendszerek kimagasló válaszidőt és minimális késleltetést biztosítanak a kritikus alkalmazásaink számára.

Ismerje meg ön is az IBM FlashSystem termékcsaládját:

IBM Flashsystem 5000

Skálázható, flash alapú vagy hibrid tároló rendszer, amely gyors, alacsony árú és megbízható. A IBM Flashsystem 5000 adatbázisok, konténerek, szerver és desktop virtualizáció kiszolgálásra lett tervezve.

IBM Flashsystem 5200

Nagyvállalati adattáró megoldás megfizethető áron, SAP, Oracle rendszerekhez, adatbázisokhoz, konténerekhez, szerver és desktop virtualizációhoz.

IBM Flashsystem 7300

NVMe és az IBM Flaschcore technológiára épülő adattároló megoldás, amely a legnagyobb terhelés kiszolgálásra lett tervezve. Tökéletes megoldás SAP, Oracle rendszerekhez, adatbázisokhoz, konténerekhez, szerver és desktop virtualizációhoz.

IBM Flashsystem 9500

NVMe és az IBM Flaschcore technológiára épülő adattároló megoldás, amely leggyorsabb válaszidőt és a legnagyobb kimenő sávszélességet biztosítja nagyvállalati rendszerek számára, legyen az SAP, Oracle vagy más adatbázis, konténerizált alkalmazás.

 

OLVASSA EL tájékoztató anyagunkat: PDF letöltése   PDF letöltése

Kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot,
ha érdeklődik a FLASH SYSTEM család iránt.