Maximális rendszerbiztonság könnyedén!

A PowerSC egy nagyon könnyen használható, grafikus felületű, kifejezetten az ügyfelek igényei alapján tervezett biztonsági megoldás IBM Power szerverekre. Segítségével az összes Power VM-ünknek – legyen az AIX, Linux vagy IBM I operációs rendszerű – egységesíteni lehet a biztonsági beállításait.

A végtelenhez konvergáló számú biztonsági beállítások egységes kezelése kettőnél több gépen kézi erővel, vagy saját készítésű scriptekkel lehetetlen. AIX-en csak a jelszó kezelés beállításhoz 45 fajta különböző paraméter létezik. A PowerSC termék ezt a problémát oldja meg.
A PowerSC a biztonsági beállításokat profilokba szervezi. Például, egy profile tartalmazhatja azt, hogy legyen 16 karakteres a jelszó minimális hossza és legyen letiltva az NFS szerver szolgáltatás. A profil tartalmazza azt is, hogy milyen parancsokkal lehet ezeket a beállításokat bekapcsolni és lekérdezni, ellenőrizni. A PowerSC számos előre definiált biztonsági profilt tartalmaz – például PCI, GDPR vagy Oracle hardening – de az IT biztonsági szabályzatunk alapján saját profilt is készíthetünk, akár néhány perc alatt is.

A PowerSC-ből a kívánt profilt egy klikkeléssel le tudjuk teríteni a gépeinkre. A profilhoz tartozó beállítások automatikusan életbe lépnek a hostokon. Innentől kezdve a PowerSC folyamatosan figyeli a biztonsági beállításokat a gépeinken, ha bárhol, bármi megváltozik, azonnal jelzi a konzolján. A PowerSC-vel auditálni is tudjuk a rendszereink biztonsági beállításait. A PowerSC használatával az MNB vagy Hunguard audit nem probléma többé.

A PowerSC ezen kívül patch menedzsmentre, illetve a biztonsági logok ellenőrzésére is alkalmas.

További információért nézze meg alábbi videónkat:

 

OLVASSA EL tájékoztató anyagunkat: PDF letöltése

Kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot,
ha érdeklődik a FLASH SYSTEM család iránt.